20.01.2015

 

Kunden er i praksis kongen som til slutt bestemmer om din tjeneste er god nok til å brukes. Designeren, webutvikleren, markedsføringsansvarlig og alle andre bak en digital tjeneste kan egentlig bare legge best mulig til rette for at tjenesten blir valgt og brukt.

Derso...

19.12.2014

 

Det finnes flere typer eposter som kan brukes til markedsføring, noen av disse blir oftere åpnet en andre.  

 

Dette innlegget ser spesielt på fordelene og særpreget ved en type epostmarkedsføring som kan beskrives som ”remarketing”. Dette gjøres både gjennom teori og g...

17.12.2014

Det finnes flere fordelaktige konsekvenser ved å utnytte effekten i et digitalt nettverk. Både for en vanlig bruker, for en aktør med kommersielle interesser, for de som vil fremme et budskap og for de som har tilrettelagt for at nettverket skal fungere.

 

Dette blogginn...

10.12.2014

Det finnes gode muligheter om du vil bli mer synlig ved nettsøk. Både for deg som hitil har vært et spøkelse på Google, men også for deg som allerede rangerer høyt ved søk!

 

Dette innlegget oppsummerer hvordan Google AdWords virker og hvor nyttig det kan være med rett b...

30.11.2014

 

Fråtser de yngste generasjonene i alle de forskjellige digitale musikktjenestene, tilbudene og mulighetene, og klarer eldre generasjoner å benytte seg av de alt dette? 

 

Dette innlegget har som mål å gå nærmere inn på hva som er forskjellene mellom hvordan digitalt inn...

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now